Cátalan|Espanol|Deutsch|English

Dentistes a Mallorca

¡Benvingut al nostre consultori de Mallorca al Port d’Andratx!

Ens complau, que haguí tomat una mica del seu temps per visitar sa nostra pàgina. El dentista alemany Dr. Robert Hansen i tot el seu equip professional estaran encantats de assessorar-li sobre tot lo que li pugui esperar en el nostre consultori.

Localització

El nostre modern y lluminós consultori, es troba en el Carrer d’Antoni Calafat 24, en el cor del Port d’Andratx, amb fàcil accessibilitat y l’avantatge de que pot combinar la seva visita al dentista amb una visita encantadora al bonic port d’Andratx.

Doktor Robert Hansen

Qui som?

Gracies als seus competents estudis y professionalitat, Dr. Robert Hansen, (nascut en Stuttgart, Alemanya) al llarg del anys, ha aconseguit el màxim renom per als seus tres consultoris en Munich, Stuttgart i Mallorca. Competència professional, simpatia, i assessorament adaptat a les necessitats dels nostres pacients, son els tres pilars fonamentals de la nostra filosofia.

En el nostre consultori creiem en la importància de disposar de la mes moderna tecnologia, no nomes en els tractaments oferts, sinó també en la maquinaria y el equipament del nostre consultori.

Amb tots aquests requisits, pot estar segur, com pacient, de que rebrà una atenció excel•lent i que sortirà del nostre consultori amb un somriure resplendent i durador.

Unser Zahnarzt-Team in Mallorca
Herzlich WillkommenMallorca Empfang

La nostra oferta

Per el nostre equip, es molt important poder oferir als seus pacients els mètodes i tractaments mes innovadors del mercat. Les mes noves tecnologies i tractaments de odontologia ofereixen avantatges com, màxim alleujament del dolor, durada, estalvi de temps i estètica. Per la qual, en el nostre consultori pot esperar a part de la moderna tecnologia de Cered-3D per la creació de la perfecta pròtesis dental, els mètodes mes innovadors de tractament com el mètode de implantació mínimament invasiu.

¿Voldria saber mes sobre els nostres serveis? En les pagines següents de nostra pagina web, li informarem detalladament sobre el nostre consultori, nostre equip i els tractaments oferts.

Amb molt de plaer, ens agradaria saludar-li com a nostre pacient i poder oferir-li l'assessorament personalitzat que es mereix.

El seu equip de dentistes a Mallorca